Pasta met zelfgemaakte pastasaus

Deze pasta laat heel goed zien waarom ik zo'n fan ben van de Italiaanse keuken. Slechts een paar ingrediënten, maar zo ontzettend veel smaak! Gebruik de mooiste tomaten die je maar kan vinden en je hebt echt een geweldige maaltijd. Serveer de pasta met een lekkere salade en reken maar dat er gesmuld gaat worden! 

 

Voor 2 personen

Ingrediënten:
200g volkoren pasta
Zelfgemaakte pastasaus, klik hier voor het recept
Verse basilicum
Parmezaanse kaas  


Bereidingswijze:
Zet een pan met water op het vuur en kook hierin de pasta al dente.

Maak ondertussen de pastasaus, zoals aangegeven in het recept.

Giet de pasta af en meng goed met de saus. Laat dit zo nog even 3 minuten staan met de deksel op de pan.  

Serveer lekker met wat verse basilicum en Parmezaanse kaas!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.