Makkelijke aardappelsalade met geroosterde broccoli
De standaard combinatie van 'aardappels, vlees(vervanger) en groenten' kan in sommige gevallen nog wel eens gaan vervelen. Zelf vind ik het juist geweldig om hier zo veel mogelijk mee af te wisselen! Vandaag wil ik jullie deze super lekkere en simpele aardappelsalade laten zien. O ja, en vergeet de broccoli niet! Dit zijn net snoepjes... Ze worden zo lekker zoet in de oven. Probeer het maar eens!
Voor 2 personen
Ingrediënten:
2 vegetarische schnitzels
400g vastkokende aardappelen
1 stronk broccoli
1 rode ui
1 citroen
3 el crème fraîche
Verse kruiden naar keuze
Olijfolie
Peper/Zout
Bereidingswijze:
Bak de schnitzels in wat olijfolie in een koekenpan.
Snijd de aardappels in stukken en kook ze in ongeveer 16 à 18 minuten gaar. Laat ze volledig afkoelen en meng ze dan met de crème fraîche, wat fijngehakte verse kruiden en het sap van een halve citroen. Breng op smaak met peper en zout.
Rooster de broccoli zoals aangegeven in dit recept. Snijd de rode ui in halve ringen en pers de andere helft van de citroen ook uit. Voeg de laatste 5 minuten van de baktijd de ui en het citroensap toe aan de broccoli.
Reactie plaatsen
Reacties