Pizza's op naanbrood

Ik ben echt dol op pizza, maar vaak heb ik de tijd niet om zelf een pizzabodem te maken. Op zulke momenten kun je natuurlijk zo'n kleffe diepvriespizza kopen, maar waarom geen heerlijke alternatieve bodem? Deze pizza's op naanbrood zitten vol smaak! Ik heb ook al eens een Turks brood als bodem gebruikt. Allemaal even lekker! Ik gebruik voor deze pizza's een bruschetta kruidenmix uit Italië, maar als je deze niet hebt kun je ook gewoon Italiaanse kruiden gebruiken. 

 

Voor 4 personen

Ingrediënten:
4 naanbroden
1 doosje vegetarisch gehakt
2 tenen knoflook
1 pot geroosterde paprika's, in reepjes (à 295g)
3 handjes verse basilicum
2 tl bruschetta kruidenmix
200g feta
4 handjes rucola
Olijfolie
Peper/Zout


Bereidingswijze:
Bekleed een bakplaat met een bakpapiertje en leg de naanbroden hierop. Verwarm de heteluchtoven voor op 200 graden.

Verhit wat olijfolie in een hapjespan. Voeg het vegetarische gehakt toe en bak 3 minuten. Pers de tenen knoflook uit boven de pan en bak kort mee.

Giet de geroosterde paprikareepjes af en voeg ze toe aan de pan, samen met de bruschetta kruidenmix. Snijd de basilicum fijn met een hakmes en voeg ook toe. Bak alles nog even kort door.

Verdeel het gehaktmengsel over de naanbroden en verkruimel de feta er overheen. Bak de naanpizza's nu 10 à 12 minuten in de oven.

Verdeel nog wat rucola over de pizza's en aanvallen maar!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.