Gebakken krieltjes met rabarbersalade
Eindelijk weer eens een nieuwe AVG op de website! Dit keer een combinatie van krieltjes, een vegetarische schnitzel en deze heerlijke rabarbersalade. In de lente en in de zomer eet ik graag een lekkere salade bij mijn AVG. Dit scheelt weer wat pannenwerk en is vaak lekker licht en fris. De krieltjes bracht ik enkel op smaak met wat fleur de sel. Deze AVG is zeker een aanrader! Grijp je kans nu de rabarber nog verkrijgbaar is!
Voor 2 personen
Ingrediënten:
2 vegetarische champignon schnitzels
1 zakje voorgekookte krieltjes (à 450g)
2 porties rabarbersalade, klik hier voor het recept
Olijfolie
Zwarte peper
Fleur de sel
Bereidingswijze:
Zet een koekenpan op het vuur met wat olijfolie. Laat de olie goed heet worden en voeg dan de krieltjes toe. Breng op smaak met wat zwarte peper en bak de aardappeltjes nu 25 minuten. De krieltjes zijn het lekkerst als ze lang gebakken hebben. Dan zijn ze super mooi krokant!
Bereid de salade zoals aangegeven in het recept.
Bak de schniztels in een kleine koekenpan, zoals aangegeven op de verpakking. Serveer de schnitzels met de salade en de krieltjes. Doe nog wat fleur de sel over de krieltjes heen om het helemaal af te maken.
Reactie plaatsen
Reacties