Gazpacho

Tijdens onze vakantie in Spanje van een paar jaar geleden, aten mijn vriend en ik bijna elke dag wel Gazpacho. Het is ook zo'n heerlijke soep! We hadden hem bij de lunch, of juist als voorgerechtje bij het diner. Wist je dat Gazpacho heel makkelijk is om te maken? Je hebt de soep binnen 5 minuten klaar! Hij moet helaas wel nog even in de koelkast staan om goed af te koelen. Gazpacho eet je koud! Maar hé, als dat het moeilijkste is... 

 

Voor 4 personen

Ingrediënten:
6 rijpe tomaten
1 ui
1 teen knoflook
1/4e komkommer
1 rode paprika
1 groene paprika
3 el extra vierge olijfolie
1 tl honing


Bereidingswijze:
Snijd de tomaten, de komkommer, de ui en de paprika's in grove stukken. Doe alle ingrediënten in een blender en blend de soep 3 minuten op de hoogste stand.

Schenk de soep in een kom of in een maatbeker en zet minimaal een uur in de koelkast. Serveer de soep met wat extra stukjes komkommer, paprika en wat olijfolie.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.